چرا لیمو شیرین تلخ می شود؟

+6 رای

با سلام.
من مدت هاست این سوال برام پیش اومده که چرا لیمو شیرین بعد از این که قطعه قطعه میشود، اگر چند دقیقه در هوای آزاد بماند ، تلخ می شود؟
چه ماده ای واکنش نشان میدهد؟

پرسیده شد 6 بهمن 1391 در گیاه شناسی توسط محمد حسین (140 امتیاز)
ویرایش شده 6 بهمن 1391 توسط سعید

1 پاسخ

+2 رای
 
بهترین پاسخ
  1. در لیوم شیرین دو ماده نارنجین و لیموتین که در حالت عادی تلخ نیستند ولی اگر اکسید شوند ساختار شیمایی آنها تغییر می کند و مزه تلخی پیدا می کنند. پس با قاچ کردن لیمو شیرین این دو ماده در معرض هوا قرار می گیرند و اکسید می شوند.
  2. دلیلی دیگر تلخ شدن اکثر مرکبات همان ویتامین c است که به آن اسید اسکوربیک می گویند زمانی که در معرض هوا قرار می گیرد اکسید می شود.
    لازم به ذکر است که تکان دادن و ضربات شدید هم این واکنش را تشدید می کند.
پاسخ داده شد 6 بهمن 1391 توسط سعید (32,120 امتیاز)
انتخاب شده 6 بهمن 1391 توسط سعید

ممنونم ازتون.
اگر اجازه بدید من پاسختون رو در قالب یک مطلب در سایتم با نشانی:
http://pichakmag.ir/chino
قرار دادم.
با تشکر

شما می توانید با ذکر منبع این کار را انجام بدید

بله با ذکر منبع و لینک وارد کردم.
باز هم ممنون

پرسشهای مرتبط

0 رای
1 پاسخ
75 بازدید
+6 رای
1 پاسخ
113 بازدید
+1 رای
0 پاسخ
35 بازدید
+3 رای
1 پاسخ
1,958 بازدید
+2 رای
3 پاسخ
78 بازدید
...