پختن غذا چه فایده ای دارد؟

–1 رای

پختن غذا چه فایده ای دارد؟چه تغییری در آن ایجاد میکند تا هضم و جذب آن برای بدن راحت تر و بهتر صورت گیرد؟

پرسیده شد 13 مرداد 1393 در زیست شیمی(بیو شیمی) توسط آریان (28,220 امتیاز)

1 پاسخ

+2 رای

سلام پختن غذا همیشه مفید نیست بلکه گاهی مضره من فایده ها و مضرات پخت غذا رو در زیر مینویسم:
پختن بعضی از غذاها نه تنها خوبه بلکه ضروری هم هست مثل شیر و گوشت ها چرا که این غذا ها میتونن محیط مناسبی برای میکروبها باشن بنابر این پختنشون ضروریه
پختن بسیاری دیگر از غذاها مثل حبوبات و سبزیجات و همچنین سایر پروتیین ها باعث تجزیه و هضم اولیه ی غذا شده و توسط سیستم گوارشی بهتر جذب میشن.
بعضی از مواد غذایی هم با پختن ارزش غذایشون رو از دست میدن ویتامینهای گروه ب مثل بیوتین ریبو فلاوین اسید فولیک و ب12 و همچنین ویتامین ث توسط گرما براحتی تخریب میشن و همچنین پروتیینها استیاتوره شده و توالی اصلی خودشونو از دست میدن.
گروه کاروتن ها مثل بتا و آلفا کاروتن ها با پختن حالت بهتری پیدا میکنن .این کاروتنها در اثر پختن به ویتامین آ تبدیل میشن

پاسخ داده شد 8 شهریور 1393 توسط آرش محمدی بلبان آباد (14,750 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

+7 رای
2 پاسخ
3,814 بازدید
پرسیده شد 27 آذر 1392 در فیزیک کاربردی توسط آریان (28,220 امتیاز)
0 رای
1 پاسخ
33 بازدید
+8 رای
3 پاسخ
338 بازدید
0 رای
1 پاسخ
1,022 بازدید
+1 رای
1 پاسخ
182 بازدید
...