به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
سوالات علمی خود را می توانید در نسخه جدید دنوج مطرح نمایید. http://dnoj.ir/questions/
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

پختن غذا چه فایده ای دارد؟

–1 رای

پختن غذا چه فایده ای دارد؟چه تغییری در آن ایجاد میکند تا هضم و جذب آن برای بدن راحت تر و بهتر صورت گیرد؟

پرسیده شد 4 Aug 2014 در زیست شیمی(بیو شیمی) توسط آریان (28,220 امتیاز)

1 پاسخ

+2 رای

سلام پختن غذا همیشه مفید نیست بلکه گاهی مضره من فایده ها و مضرات پخت غذا رو در زیر مینویسم:
پختن بعضی از غذاها نه تنها خوبه بلکه ضروری هم هست مثل شیر و گوشت ها چرا که این غذا ها میتونن محیط مناسبی برای میکروبها باشن بنابر این پختنشون ضروریه
پختن بسیاری دیگر از غذاها مثل حبوبات و سبزیجات و همچنین سایر پروتیین ها باعث تجزیه و هضم اولیه ی غذا شده و توسط سیستم گوارشی بهتر جذب میشن.
بعضی از مواد غذایی هم با پختن ارزش غذایشون رو از دست میدن ویتامینهای گروه ب مثل بیوتین ریبو فلاوین اسید فولیک و ب12 و همچنین ویتامین ث توسط گرما براحتی تخریب میشن و همچنین پروتیینها استیاتوره شده و توالی اصلی خودشونو از دست میدن.
گروه کاروتن ها مثل بتا و آلفا کاروتن ها با پختن حالت بهتری پیدا میکنن .این کاروتنها در اثر پختن به ویتامین آ تبدیل میشن

پاسخ داده شد 30 Aug 2014 توسط آرش محمدی بلبان آباد (14,950 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

+7 رای
2 پاسخ 14,705 بازدید
پرسیده شد 18 Dec 2013 در فیزیک کاربردی توسط آریان (28,220 امتیاز)
+8 رای
3 پاسخ 1,051 بازدید
...