دلیل استفاده از تفلون در ظروف آشپزخانه

+2 رای

تفلون نارسانای گرماست. چرا در ظروف آشپزخانه بکار برده می شوند؟

پرسیده شد 10 فروردین 1394 در تکنولوژی توسط محمود1367 (40 امتیاز)

1 پاسخ

+1 رای

تاریخچه پیدایش ظروف تفلون به سال 1938 باز می‌گردد. در این سال پلانك در شركت "دوپونت" آمریكا، ماده‌ای پلیمری به نام پلی‌تترافلوئوراتیلن(PTFE) را كشف كرد و این ماده را با نام تجاری تفلون به صنایع غذایی و پزشكی هدیه كرد.
این ماده در واقع نوعی پوشش نچسب و عایق الكتریسیته است كه هم مقاومت حرارتی بالایی دارد و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها دارد. تفلون‌ در مقایسه با پوشش‌های نچسب دیگر، از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار است و اداره نظارت بر غذا و داروی آمریكا تفلون را به‌عنوان پوشش مجاز در ظروف پخت غذا مورد تایید قرار داده است.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=45401
در تفلون سطح لیزی در فلورین (fluorine)قرار می گیرد و مولکول هایش را احاطه می کند. این اتم های فلورین، تقریبا تمام مواد دیگر را دفع می کنند و مانع جذب و چسبیدن آنها به تفلون می شوند.
متن اصلی:
The secret to Teflon¿s slick surface lies in the fluorine enveloping its molecules. These fluorine atoms repel almost all other materials, preventing them from adhering to Teflon.
http://www.scientificamerican.com/article/if-nothing-sticks-to-tefl/
If nothing sticks to Teflon, how does it stick to pans?
February 5, 2001
enter image description here
Andrew J. Lovinger

پاسخ داده شد 13 فروردین 1394 توسط مهندس پورنگ (26,570 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

+1 رای
0 پاسخ
33 بازدید
0 رای
0 پاسخ
41 بازدید
0 رای
1 پاسخ
23 بازدید
0 رای
0 پاسخ
3 بازدید
+2 رای
2 پاسخ
79 بازدید
...