سلام دوست عزیز
مکانیزم انتقال حرارت به سه روش:هدایت،جابجایی و تشعشع صورت میپذیرد
با توجه به حالت دو جسم (اب جوش و چای)که در اینجا شرایط یکسان است انتقال حرارت بصورت جابجایی و هدایت که به نوع جسم و هوا بستگی دارد یکسان است
پس به سراغ انتقال حرارت تشعشی میرویم که نیاز به محیط مادی ندارد و از خلا نیز عبور میکند و به رنگ جسم بستگی دارد
همان طور که میدانیم جسم سیاه بیشترین ضریب جذب حرارت بصورت تشعشی را دارد و جسم سفید(مثل برف) بیشترین ضریب صدور حرارتی تشعشعی را دارد
حال با توجه به اینکه رنگ چای از رنگ اب جوش تیره تر است میتوان چنین نتیجه گرفت که ضریب جذب حرارت چای از ابجوش بیشتر و به طبع ضریب صدور ان کمتر است و دیرتر از آبجوش خنک میشود
پس بنظر من آبجوش زودتر خنک میشود
البته شاید تفاوت زمان لازم برای رسیدن به دمای یکسان در حد چند ثانیه باشد که جای ازمایش دارد
مرسی از مساله زیباتون