به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
سوالات علمی خود را می توانید در نسخه جدید دنوج مطرح نمایید. http://dnoj.ir/questions/
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

اگردریک لوان آب جوش ودر لیوان دیگر چای بریزیم،کدامیک زودترسردمی شود؟

0 رای

اگردریک لوان آب جوش ودر لیوان دیگر چای بریزیم،کدامیک زودترسردمی شود؟
ازهرکسی پرسیدم نتوانست جواب دهد.لطفا شماجواب دهید.

پرسیده شد 13 Feb 2017 در موارد دیگر توسط دکترامین (50 امتیاز)

2 پاسخ

0 رای

سلام دوست عزیز
مکانیزم انتقال حرارت به سه روش:هدایت،جابجایی و تشعشع صورت میپذیرد
با توجه به حالت دو جسم (اب جوش و چای)که در اینجا شرایط یکسان است انتقال حرارت بصورت جابجایی و هدایت که به نوع جسم و هوا بستگی دارد یکسان است
پس به سراغ انتقال حرارت تشعشی میرویم که نیاز به محیط مادی ندارد و از خلا نیز عبور میکند و به رنگ جسم بستگی دارد
همان طور که میدانیم جسم سیاه بیشترین ضریب جذب حرارت بصورت تشعشی را دارد و جسم سفید(مثل برف) بیشترین ضریب صدور حرارتی تشعشعی را دارد
حال با توجه به اینکه رنگ چای از رنگ اب جوش تیره تر است میتوان چنین نتیجه گرفت که ضریب جذب حرارت چای از ابجوش بیشتر و به طبع ضریب صدور ان کمتر است و دیرتر از آبجوش خنک میشود
پس بنظر من آبجوش زودتر خنک میشود
البته شاید تفاوت زمان لازم برای رسیدن به دمای یکسان در حد چند ثانیه باشد که جای ازمایش دارد
مرسی از مساله زیباتون

پاسخ داده شد 16 Feb 2017 توسط مسعود دهقان (1,210 امتیاز)
0 رای

من فک میکنم چای به علت وجود ناخالصی دیر تر سرد میشود

پاسخ داده شد 19 Feb 2017 توسط aliemd (150 امتیاز)
...