به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
سوالات علمی خود را می توانید در نسخه جدید دنوج مطرح نمایید. http://dnoj.ir/questions/
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

با سلام واکنش شکر ونمک اسد سیتریک باهم که در بعضی مواقع تولید گاز co2 میکند چرا؟شکر

0 رای

با سلام من برای تهیه ترشک ابتدا شکر (۱۰۰۰) گرم را در اب جوش اضافه میکنم و بعد از سرد شدن اب و شکر, میوه خشک را اضافه میکنم به اب وشکر و در انتها نمک (۲۰۰ کرم ) و اسید سیتریک ۵۰۰ گرم را در اب سرد در ظرف دیگر هل میکنم و به مواد ترشک ( اب شکر و میوه خشک) اضافه میکنم در بعضی مواقع مخلوط این مواد نوعی گاز از خودش خارج میکند که باعث از بین رفتن میوه و طعم ان میشود لازم به ذکر است که مواد ترشک را وقتی در ظرف در بسته که درب ان محکم میباشد گاز در ان انباشته شده و حالت تورم به خود میگیرد تا وقتی که درب ان ظرف باز باشد مشکلی پیش نمی اید و گاز خارج میشود ولی وقتی درب را میبندم بعد از ۸ ساعت گاز ناشی از ترکیب شکر و نمک و اسی سیتریک در ظرف انباشته میشود ، علت تشکیل این گاز از ترکیب کدام یک از این موادها است و بعد از چه مدت این گاز از مواد خارج میشود یا اینکه برای همیشه این گاز با ترکیب این مواد وجود دارد و از بین نمیرود و یا برای از بین بردن این گاز چه کاری انجام دهم لطفا به من کمک کنید ممنون از راهنمای شما دوستان،

پرسیده شد 21 Feb 2017 در شیمی نظری توسط وحید درویش پور

پرسشهای مرتبط

...