با سلام من برای تهیه ترشک ابتدا شکر (۱۰۰۰) گرم را در اب جوش اضافه میکنم و بعد از سرد شدن اب و شکر, میوه خشک را اضافه میکنم به اب وشکر و در انتها نمک (۲۰۰ کرم ) و اسید سیتریک ۵۰۰ گرم را در اب سرد در ظرف دیگر هل میکنم و به مواد ترشک ( اب شکر و میوه خشک) اضافه میکنم در بعضی مواقع مخلوط این مواد نوعی گاز از خودش خارج میکند که باعث از بین رفتن میوه و طعم ان میشود لازم به ذکر است که مواد ترشک را وقتی در ظرف در بسته که درب ان محکم میباشد گاز در ان انباشته شده و حالت تورم به خود میگیرد تا وقتی که درب ان ظرف باز باشد مشکلی پیش نمی اید و گاز خارج میشود ولی وقتی درب را میبندم بعد از ۸ ساعت گاز ناشی از ترکیب شکر و نمک و اسی سیتریک در ظرف انباشته میشود ، علت تشکیل این گاز از ترکیب کدام یک از این موادها است و بعد از چه مدت این گاز از مواد خارج میشود یا اینکه برای همیشه این گاز با ترکیب این مواد وجود دارد و از بین نمیرود و یا برای از بین بردن این گاز چه کاری انجام دهم لطفا به من کمک کنید ممنون از راهنمای شما دوستان،