کاهش خاصیت قلیایی مواد غذایی

0 رای

سلام.خاصیت قلیایی موادغذایی را چگونه میتوان کاهش داد؟

پرسیده شد 1 ماه پیش در تکنولوژی توسط zakiehmalakooti (2,650 امتیاز)

1 پاسخ

0 رای

مصرف غذاهای با میزان پروتیین بالا نظیر انواع گوشت، ماهی، ماکیان، تخم مرغ، پنیر، نان و غلات عامل اسیدیته بدن و کاهش PH درنتیجه کاهش خواص قلیایی غذا میشوند.

پاسخ داده شد 1 ماه پیش توسط آران (5,900 امتیاز)

منظورم این بود که آیا راهی هست که بتوان به کمک آن PH مواد غذایی قلیایی را خارج از معده و در محیط کاهش داد؟یعنی به گونه ای بتوان با رقیق کردن باعث کاهشPH شد.در موادی مثل سیر آیا رقیق کردن باعث کاهش PH میشود؟

البته که راهی است در آزمایشگا ها ی مواد غذایی آزمایشهایی مشابه این انجام میشود . بله با رقیق کردن هم میشود PH را تغییر داد بشرطیکه بدانیم چه موادی را و چگونه با یکدیگر ترکیب کنیم و ماده ای را که بعنوان رقیق کننده استفاد میکنیم چه باشد.

خب مشکل همین جاست که چه موادی ،چگونه ترکیب شوند و رقیق کننده باید چه چیزی باشد؟

...