آیا می توان از گل برگ کلم برای شناسایی اسید ها یا باز ها استفاده کرد؟

+10 رای

لطفا اگر این سوال درست بود نحوه ی استفاده آن را بنویسید.

پرسیده شد 21 آبان 1392 در شیمی نظری توسط حمید رضا (4,390 امتیاز)
بازنگری شد 22 آبان 1392 توسط سعید

3 پاسخ

+1 رای

در گذشته از عصاره گل يا ميوه گياهان براي شناسايي اسيد ها و بازها از يكديگر استفاده مي كردند.مثلا از عصاره كلم سرخ ، گلبرگ هاي گل بنفشه ، گلبرگ هاي گل سرخ ، كه آنها را روي يك قطعه اي از يك كاغذ كشيده تا قرار گيرد و با پاشيدن مقداري از اسيد يا باز تغيير رنگ ايجاد مي شد كه اين عامل شناسايي مواد از يكديگر بود.


منبع و اطلاعات بیشتر

پاسخ داده شد 23 آبان 1392 توسط سعید (32,080 امتیاز)
+1 رای

بله.ازکلم قرمز می توان به عنوان شناساگر استفاده کرد.
آن را با مقدار کمی آب داخل مخلوط کن ریخته و مایع حا
صل را از صافی عبور می دهیم،در آن کاغذ هایی قرار
می دهیم و بعد آن هارا خشک می کنیم،این شناساگر در
محلول اسید قوی قرمز و در محیط قلیا ی قوی زرد میشود

پاسخ داده شد 16 آبان 1393 توسط اکبر (240 امتیاز)
0 رای

گل برگ کلم یکی از قدیمی ترین شناساگر هاست.
شما چند برگ گل کلم قرمز رو در مخلوط کن بریزید و هم بزنید.در این صورت اب کلم به دست میاد.حالا ازمایشش با خودتون.
(-:

پاسخ داده شد 10 ماه پیش توسط badboy (10,410 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

+1 رای
0 پاسخ
26 بازدید
+2 رای
2 پاسخ
77 بازدید
+1 رای
0 پاسخ
18 بازدید
0 رای
0 پاسخ
9 بازدید
+2 رای
3 پاسخ
45 بازدید
...