به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
@dnoj.ir
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

آیا می توان از گل برگ کلم برای شناسایی اسید ها یا باز ها استفاده کرد؟

+10 رای

لطفا اگر این سوال درست بود نحوه ی استفاده آن را بنویسید.

پرسیده شد 12 Nov 2013 در شیمی نظری توسط حمید رضا (4,390 امتیاز)
بازنگری شد 13 Nov 2013 توسط سعید

3 پاسخ

+1 رای

در گذشته از عصاره گل يا ميوه گياهان براي شناسايي اسيد ها و بازها از يكديگر استفاده مي كردند.مثلا از عصاره كلم سرخ ، گلبرگ هاي گل بنفشه ، گلبرگ هاي گل سرخ ، كه آنها را روي يك قطعه اي از يك كاغذ كشيده تا قرار گيرد و با پاشيدن مقداري از اسيد يا باز تغيير رنگ ايجاد مي شد كه اين عامل شناسايي مواد از يكديگر بود.


منبع و اطلاعات بیشتر

پاسخ داده شد 15 Nov 2013 توسط سعید (32,140 امتیاز)
+1 رای

بله.ازکلم قرمز می توان به عنوان شناساگر استفاده کرد.
آن را با مقدار کمی آب داخل مخلوط کن ریخته و مایع حا
صل را از صافی عبور می دهیم،در آن کاغذ هایی قرار
می دهیم و بعد آن هارا خشک می کنیم،این شناساگر در
محلول اسید قوی قرمز و در محیط قلیا ی قوی زرد میشود

پاسخ داده شد 7 Nov 2014 توسط اکبر (260 امتیاز)
0 رای

گل برگ کلم یکی از قدیمی ترین شناساگر هاست.
شما چند برگ گل کلم قرمز رو در مخلوط کن بریزید و هم بزنید.در این صورت اب کلم به دست میاد.حالا ازمایشش با خودتون.
(-:

پاسخ داده شد 31 May 2016 توسط badboy (10,410 امتیاز)
...