چرا غذا در زودپز،زود تر می پزد؟

+7 رای

چرا غذا ها در زودپز سریع تر از وقتی که در قابلمه های معمولی هستند می پزند؟

پرسیده شد 27 آذر 1392 در فیزیک کاربردی توسط آریان (28,220 امتیاز)
بازنگری شد 27 آذر 1392 توسط آریان

2 پاسخ

+3 رای
 
بهترین پاسخ

فشار بخار در داخل ديگ زودپز افزايش مي يابد در نتيجه آب داخل ديگ ديرتر مي جوشد يعني نقطه ي جوش آن افزايش مي يابد و آب حرارت زيادي خواهد داشت و غذا سريع پخته مي شود .


منبع و اطلاعات بیشتر

پاسخ داده شد 27 آذر 1392 توسط سعید (32,140 امتیاز)
انتخاب شده 28 آذر 1392 توسط آریان
+3 رای

جوشیدن و تبخیر به فشار بالای سطح مایع بستگی داره وقتی درب ظرف طوری بسته شده باشد که بخار آن خارج نشود این فشار بالای سطح زیاد میشه و باعث میشه تا آب دیر تر بجوش بیاد مثلا در 120 در جه که باعث پخته شدن سریع غذا میشه

پاسخ داده شد 2 دی 1392 توسط bayat71mohamad (8,810 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

–1 رای
1 پاسخ
78 بازدید
پرسیده شد 13 مرداد 1393 در زیست شیمی(بیو شیمی) توسط آریان (28,220 امتیاز)
+2 رای
2 پاسخ
683 بازدید
پرسیده شد 8 آبان 1393 در کالبد شناسی توسط Dragon (10,310 امتیاز)
0 رای
0 پاسخ
81 بازدید
+7 رای
1 پاسخ
152 بازدید
+8 رای
2 پاسخ
894 بازدید
...