در بدن برخی افراد چربی خوب ساخته نمی شود؛ به عبارت دیگر کارخانه چربی سازی خوبی ندارند و نمی توانند بافت چربی ذخیره بسازند.در این افراد چربیها به جای انباشته شدن، در ماهیچهها جمع شده بودند و سرعت سوخت و سازی او تا ۳۰ درصد افزایش یافته بود.
دکتر لیبل معتقد است این تمام داستان نیست بلکه مسائل دیگری نیز وجود دارد که روی وزن شخص تأثیر میگذارد: "پنجاه درصد آن به ژنها باز میگردد و بقیهی آن به محیط بستگی دارد. مثلا" اگر ژن «هانتینگتن» - تباهی مغز و اعصاب - داشته باشید، صد در صد به این بیماری مبتلا خواهید شد. به دلیل همین فاکتور نیز خوردن حجم بالای غذا برای برخی افراد شرکت کننده در تحقیق، آسانتر از دیگران بود."همهی ما به صورت بیولوژیکی یک وزن طبیعی تعیین شده داریم، این وزن چاق باشد یا لاغر، بدن دائما" در تلاش است تا شما را در همان وزنی که وزن طبیعی بدنتان محسوب میشود، حفظ کند.
دکتر «کارل لورکس» متخصص چاقی است و میگوید این دلیل دیگری است که چرا به نظر میرسد بعضی افراد با وجود اینکه غذا میخورند چاق نمیشوند. طبق مطالعات انجام شده، تمایل بدن به انبارکردن وزن در ماهیچهها به جای ساخت چربی نیز به صورت ژنتیکی مشخص شده است. تمام افراد شرکت کننده بعد از ترک این برنامه در مدت کوتاهی بدون هیچگونه رژیم غذایی و یا ورزش به وزن سابق خود بازگشتند.
http://vista.ir/