به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
سوالات علمی خود را می توانید در نسخه جدید دنوج مطرح نمایید. http://dnoj.ir/questions/
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

چرا نمک شور است؟چرا عسل شیرین است؟ چرا شکر شیرین است؟

+6 رای

سلام من دانشجوی رشته ی مهندسی شیمی هستم چند سوال دارم که براشون دلایل علمی میخوام چرا نمک شور است؟
چرا شکر شیرین است؟
چرا عسل شیرین است؟

پرسیده شد 30 Oct 2013 در شیمی معدنی توسط golshan

1 پاسخ

–2 رای

سلام
مزوه این مواد به دلیل ترکیبات و مواد خاص موجود در انها و همچنین حس چشایی انسان در هنگام مواجه شدن با این مواد است، به وجود می آید. به عنوان مثال شرینی عسل به دلیل وجود ترکیباتی به نام مونوساکاریدها یا قند های ساده مانند فروکتوز و گلوکز در آن است. زمانی این ترکیبات وارد بدن انسان می شود زبان انسان دارای گیرنده هایی است که طعم های شیرینی، شوری، ترشی و تلخی را جذب می کنند و مغز انسان نیز آنها را تشخیص می دهد

پاسخ داده شد 1 Nov 2013 توسط مهندس پورنگ (26,950 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

+5 رای
1 پاسخ 2,696 بازدید
+2 رای
3 پاسخ 15,352 بازدید
...