به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
سوالات علمی خود را می توانید در نسخه جدید دنوج مطرح نمایید. http://dnoj.ir/questions/
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

چرا غذا در زودپز،زود تر می پزد؟

+7 رای

چرا غذا ها در زودپز سریع تر از وقتی که در قابلمه های معمولی هستند می پزند؟

پرسیده شد 18 Dec 2013 در فیزیک کاربردی توسط آریان (28,220 امتیاز)
بازنگری شد 18 Dec 2013 توسط آریان

2 پاسخ

+3 رای
 
بهترین پاسخ

فشار بخار در داخل ديگ زودپز افزايش مي يابد در نتيجه آب داخل ديگ ديرتر مي جوشد يعني نقطه ي جوش آن افزايش مي يابد و آب حرارت زيادي خواهد داشت و غذا سريع پخته مي شود .


منبع و اطلاعات بیشتر

پاسخ داده شد 19 Dec 2013 توسط سعید (32,140 امتیاز)
انتخاب شده 19 Dec 2013 توسط آریان
+3 رای

جوشیدن و تبخیر به فشار بالای سطح مایع بستگی داره وقتی درب ظرف طوری بسته شده باشد که بخار آن خارج نشود این فشار بالای سطح زیاد میشه و باعث میشه تا آب دیر تر بجوش بیاد مثلا در 120 در جه که باعث پخته شدن سریع غذا میشه

پاسخ داده شد 23 Dec 2013 توسط bayat71mohamad (8,810 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

–1 رای
1 پاسخ 784 بازدید
پرسیده شد 4 Aug 2014 در زیست شیمی(بیو شیمی) توسط آریان (28,220 امتیاز)
+2 رای
2 پاسخ 1,523 بازدید
...