چرا چای کیسه ای فورا دم میکشد و رنگ می دهد ولی چای خشک معمولی برای دم کشیدن و رنگ دادن به زمان بیشتری نیاز دارد؟

+4 رای

فرق بین دانه های چای کیسه ای و دانه های چای معمولی در چیست؟

پرسیده شد 18 مرداد 1393 در سیاره شناسی توسط آریان (28,190 امتیاز)

1 پاسخ

+3 رای

این چایها از لحاظ نوع برگ و یا نوع گیاه تفاوتی ندارند ولی دلیل اینکه چای کیسه ای سریعتر رنگ میده اینه که این چایها طی فرایندی متخلخل سازی میشن وهمچنین به قطعات بسیار ریزتری نسبت به چای معمولی تبدیل میشن که این دو فرایند باعث میشه که سطح تماس آب جوش و مقدار کل چای بیشتر از حالت عادی بشه و سریعتر دم بکشه
البته در بعضی ا چایههای کیسه ای رنگ هم اضافه میشه

پاسخ داده شد 8 شهریور 1393 توسط آرش محمدی بلبان آباد (14,750 امتیاز)

بنظرمن جواب مندر آوردی بود

مراجعه شود به کتاب تکنولوژی فراورش غذا و بهداشت مواد غذایی نوشته پی.جی.فیلاوز
قرار نیست همیشه جوابها دقیقا از یک منبع آورده بشن گاهی باید به اطلاعات خود رجوع کرد. هر چند این جواب از منبع معتبر فوق الذکر آورده شده است.

پرسشهای مرتبط

–4 رای
0 پاسخ
325 بازدید
+10 رای
2 پاسخ
902 بازدید
+6 رای
1 پاسخ
304 بازدید
+8 رای
2 پاسخ
422 بازدید
+11 رای
3 پاسخ
400 بازدید
...