به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
سوالات علمی خود را می توانید در نسخه جدید دنوج مطرح نمایید. http://dnoj.ir/questions/
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

چرا چای کیسه ای فورا دم میکشد و رنگ می دهد ولی چای خشک معمولی برای دم کشیدن و رنگ دادن به زمان بیشتری نیاز دارد؟

+4 رای

فرق بین دانه های چای کیسه ای و دانه های چای معمولی در چیست؟

پرسیده شد 9 Aug 2014 در سیاره شناسی توسط آریان (28,220 امتیاز)

1 پاسخ

+3 رای

این چایها از لحاظ نوع برگ و یا نوع گیاه تفاوتی ندارند ولی دلیل اینکه چای کیسه ای سریعتر رنگ میده اینه که این چایها طی فرایندی متخلخل سازی میشن وهمچنین به قطعات بسیار ریزتری نسبت به چای معمولی تبدیل میشن که این دو فرایند باعث میشه که سطح تماس آب جوش و مقدار کل چای بیشتر از حالت عادی بشه و سریعتر دم بکشه
البته در بعضی ا چایههای کیسه ای رنگ هم اضافه میشه

پاسخ داده شد 30 Aug 2014 توسط آرش محمدی بلبان آباد (14,750 امتیاز)

بنظرمن جواب مندر آوردی بود

مراجعه شود به کتاب تکنولوژی فراورش غذا و بهداشت مواد غذایی نوشته پی.جی.فیلاوز
قرار نیست همیشه جوابها دقیقا از یک منبع آورده بشن گاهی باید به اطلاعات خود رجوع کرد. هر چند این جواب از منبع معتبر فوق الذکر آورده شده است.

پرسشهای مرتبط

...