سلام پختن غذا همیشه مفید نیست بلکه گاهی مضره من فایده ها و مضرات پخت غذا رو در زیر مینویسم:
پختن بعضی از غذاها نه تنها خوبه بلکه ضروری هم هست مثل شیر و گوشت ها چرا که این غذا ها میتونن محیط مناسبی برای میکروبها باشن بنابر این پختنشون ضروریه
پختن بسیاری دیگر از غذاها مثل حبوبات و سبزیجات و همچنین سایر پروتیین ها باعث تجزیه و هضم اولیه ی غذا شده و توسط سیستم گوارشی بهتر جذب میشن.
بعضی از مواد غذایی هم با پختن ارزش غذایشون رو از دست میدن ویتامینهای گروه ب مثل بیوتین ریبو فلاوین اسید فولیک و ب12 و همچنین ویتامین ث توسط گرما براحتی تخریب میشن و همچنین پروتیینها استیاتوره شده و توالی اصلی خودشونو از دست میدن.
گروه کاروتن ها مثل بتا و آلفا کاروتن ها با پختن حالت بهتری پیدا میکنن .این کاروتنها در اثر پختن به ویتامین آ تبدیل میشن