
اگر موارد زیر را رعایت کنید می توانید تقریبا از شر سوزش چشم هنگاه پوست کندن پیاز خلاص بشید :
- قسمت ريشه پياز را نگيريد و از سر پياز آنرا ريز کنيد.
- پياز را در يخچال قرار دهيد و پس از چندساعت آن را ريز کنيد.
- به هنگام خردکردن پياز، دهان خود راببنديد.
- پياز را هنگام پوست کندن زير شير آبسرد بگيريد.
- پيازهاي خيلي تند را يک ساعت در آبسرد خيس کنيد، پياز شيرين ميشود.
به این خبر هم توجه کنید :
به گزارش خبرنگار علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،عده اي به دلیل آنکه پوست کندن پیاز چشم هایشان را اذیت می کند اغلب از این کارپر فایده سرباز می زنند اما اگر بدانند پوست کندن پیاز تا چه اندازه به سلامت ذهن آن ها کمک می کند هیچ گاه این کار را ترک نمی کند.
پوست کندن پیاز و به دنبال آن اشک و سوزش چشمانی که به دنبال آن می آید سبب می شود چشم ها آهسته تر پیرشوند و در سنین بزرگسالی دچار آب مروارید و پیری چشم نشویم.
هنگام پوست کندن پیاز تا جایی که می توانید اشک بریزید زیرا سبب می شود تا چشم هایتان براق شود وهرگونه آلودگی از مغز شما پاک شود پس تا جاییکه می توانید پیاز پوست بکنید و نگران سوزش چشم هایتان نباشید.
منابع : 1,2