با توجه به اینکه نشاسته از نظر ساختمانی بر دو نوع است آمیلوز(20%)که از تعدادی مولکول گلوکز با پیوند آلفا 4-1تشکیل شده است که درآب محلول است. ولی آمیلو پکتین(80%) که از تعداد زیادی گلوکز با اتصالات 6-1 می باشدو ودارای شاخه های متعددی است ووزن مولکولی بالایی داردکه درآب نامحلول است.در حالی که گلیکوژن با وجودی که از نظر ساختمانی بزرگتر از نشاسته می باشدولی چون اکثر پیوند های آن از نوع 4-1 می باشد( شبیه آمیلوز) و فقط 6تا8 در صداتصال آن از نوع6-1 است وبا توجه به اینکه وجود پیوند های 4-1 عامل هیدروکسیل آزاد بیشتری را در مولکول ایجاد می کندباعث ایجاد حلالیت بیشتر در آب می شود پس حلالیت گلیکوژن در آب بیشتر از نشاسته است