به سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج خوش آمدید. با ثبت نام در سامانه و طرح پرسش جدید یا پاسخ به سوالات بی پاسخ کار را شروع کنید
سوالات علمی خود را می توانید در نسخه جدید دنوج مطرح نمایید. http://dnoj.ir/questions/
سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج پاسخ پرسش های علمی شما را می داند. شما در این سامانه سوالات علمی خود را در موضوعات مختلف علمی می پرسید, سپس کاربرانی که جواب سوال شما را می دانند در کوتاهترین زمان ممکن به سوال شما جواب می دهند. اینگونه هم شما که سوالی در ذهنتان شکل گرفته است به پاسخ سوال خود می رسید و هم دوستانتان که پاسخ سوالات شما را می دانند دانش خود را محک می زنند و با دیگر کاربران به اشتراک می گذارند.
سوالات,انتقدات و پیشنهادات خود درباره سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج را در این دسته مطرح کنید.

حلالیت نشاسته در آب مشکل تر است یا گلیکوژن؟

+1 رای

سلام.عذر می خوام یه سوال در زمینه ی زیست شناسی دارم:حلالیت نشاسته و گلیکوژن در آب چگونه است و کدام حلالیت کمتری دارند؟پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم

پرسیده شد 12 Nov 2016 در کالبد شناسی توسط پرستو

1 پاسخ

0 رای

با توجه به اینکه نشاسته از نظر ساختمانی بر دو نوع است آمیلوز(20%)که از تعدادی مولکول گلوکز با پیوند آلفا 4-1تشکیل شده است که درآب محلول است. ولی آمیلو پکتین(80%) که از تعداد زیادی گلوکز با اتصالات 6-1 می باشدو ودارای شاخه های متعددی است ووزن مولکولی بالایی داردکه درآب نامحلول است.در حالی که گلیکوژن با وجودی که از نظر ساختمانی بزرگتر از نشاسته می باشدولی چون اکثر پیوند های آن از نوع 4-1 می باشد( شبیه آمیلوز) و فقط 6تا8 در صداتصال آن از نوع6-1 است وبا توجه به اینکه وجود پیوند های 4-1 عامل هیدروکسیل آزاد بیشتری را در مولکول ایجاد می کندباعث ایجاد حلالیت بیشتر در آب می شود پس حلالیت گلیکوژن در آب بیشتر از نشاسته است

پاسخ داده شد 4 Dec 2016 توسط سروه فرامرزی اقدم (6,070 امتیاز)

پرسشهای مرتبط

+1 رای
1 پاسخ 587 بازدید
–1 رای
1 پاسخ 486 بازدید
...